Мика Стоичкова в трепетно очакване на първата си рожба (СНИМКИ)

Мика Стоичкова в трепетно очакване на първата си рожба (СНИМКИ)
5 (100%) 1 vote

Мика Стоичкова очаква с трепет появата на първородното си дете

Мика Стоичкова спази западната традиция. Дни преди появата на детето й на бял свят тя отпразнува предстоящото щастливо събитие с бебешко парти. На него присъстваха най-близките приятели на младото семейство. Бъдещата майка почерпи гостите с тематична торта във формата на бебешки памперси.

Появата на бебето се очаква в края на този месец. До раждането на бебе номер едно за Мика Стоичкова остават броени дни. Младата майка вече е приключила напълно с подготовката на всичко необходимо за появата на детето й. Преди няколко седмици тя се сдоби с най-важния аксесоар – бебешка количка. Футболната щерка се спря на дизайнерска количка, която заедно с чантата струва около 4 000 лв.

Младата майка побърза се похвали в мрежата със снимките на луксозния бебешки аксесоар. Освен с маркова количка тя се е снабдила и с куп дизайнерски бебешки дрешки.

Приближени до нея коментират, че детето й е от женски пол. Момиченцето ще бъде кръстено на своята баба – съпругата на Христо Стоичков, Мариана. Засега Мика Стоичкова не коментира пола на бебето, а просто нарича бебе „М“. Тя се зарече, че ако роди момченце ще го кръсти на баща си.

В началото на лятото щерката на Камата се венча в тесен приятелски кръг, пише Хот нюлс. Скромната сватба се състоя в САЩ. До последно Мика твърдеше, че ще има още две сватби – една у нас и една в Турция. Дни преди щастливото събитие в Правец стана ясно, че не Мика Стоичкова, а сестра й Христина е булката.

Бъдещата майка не присъства на сватбата на сестра си. Тя не успя да се прибере заради наложената карантина поради опасността от вируса Зика.

По всяка вероятност след раждането на бебето, Мика Стоичкова и съпругът й ще се венчаят и у нас.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар