Ким Кардашиян глези малката Норт Уест като принцеса (Снимки)

Гласувайте за статията

Дъщерята на Ким Кардашиян може да е на 3 години, но родителите й я глезят като принцеса

Да си дете на Ким Кардашиян и Кание Уест е повече от късмет. Светската лъвица и известният изпълнител, който от скоро е й моден дизайнер обзаведоха малката си дъщеря Норт Уест с чанта. Която струва 1 000 долара.Норт Уест

Луксозния мини аксесоар на известната марка Louis Vuitton бе в ръцете на малката красавица. Която се появи задно с прочутите си родители на Седмицата на модата в Ню Йорк. Ако някой смята, че това е нещо нередно не така мислят Ким и Кание. Които смятат, че всичко това е напълно в реда на нещата.

Малката чаровница бе стъкната с кадифена рокличка. Удивителното беше, че и преди е била облечена със същия мини тоалет. Само, че съчетан  с друга модна чантичка и отново със снежнобели маратонки. Различна бе и прическата на малката модна икона.

Сега се появи със спусната и разпиляна коса. Докато предния път къдравите косици на шоколадовата Норт бяха вдигнати и вързани на кок.

Известното семейство бе избрало да се облече в черни блузи. На които се мъдри надпис рекламиращ предстояща изява на Кание Уест. На гърба на черната дреха на Ким Кардашиян пък бе увековечен със снимка тенис мача й. На който риалити звездата участва по бански преди известно време, предават от  woman.hotnews.bg.
Оставаме на вас да прецените за себе си дали не е по-добре малката тригодишна принцеса да си играе с връстниците си в някоя градинка. Или нямате нищо против да се разхожда с скъпарска чанта под ръка на Седмицата на модата в компанията на своите родители.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар