Гъмзата удари кьоравото: Ку-ку бенд се пръскат от яд!

Гъмзата удари кьоравото: Ку-ку бенд се пръскат от яд!
3 (60%) 3 votes

Гъмзата стана най-големият баровец от екипа на Слави Трифонов!

Гъмзата на Слави Трифонов се оказа най-богатият музикант в бенда.

Цяло лято музикантът от Ку-ку бенд вместо да си почива, той надуваше тромпета по различни заведения на Черноморието.

Гъмзата

След Слави Трифонов, разбира се, Гъмзата е най-вървежен и обичан

Той станал вече толкова известен, че го викали и във вътрешността на страната, за да весели гостите по различни кръчми в страната.

Така Гъмзата натрупал солидни пачки и предизвикал завистта на колегите си. Музикантът вече си имал и собствено шоу, като с него танцували и балерините на балет „Магаданс”.

Всичките му участия минавали обаче пред мениджъра му Слави Трифонов и неговата продуцентска компания. Така той давал половината от спечеленото, но все пак му оставало доста.

Той първи от екипа на Слави Трифонов се впусна и по самостоятелни изяви, различни от тези на „Шоуто на Слави“.

Той започнал да се изявява за хонорар от две хиляди и петстотин лева, но сега надува тромпета срещу пет бона. Преди за такава солидна сума свиреше само Георги Милчев-Годжи.

Но после в заведенията предпочитали неговия колега, защото умеел доста по-добре да забавлява клиентите на заведението.

Слави Трифонов заподозрял певицата си Цветелина Грахич, че мами шефа си. Тя извивала глас на няколко ромски сватби, заедно с оркестъра на гаджето си.

И прибирала парите на ръка, като казвала, че е само гост на тържеството. Но учиндолеца заподозрял какви ги върши и отношенията с неговата гласовитка доста се изострили. Благодарение на скритото си изявяване на сватбите на богати роми, тя прибавила няколко хилядарки в сметките си.

Единствен Евгени Димитров-Маестрото не се изявявал допълнително извън шоуто. Той не поема участия и според слуховете е достатъчно добре платен от Слави, който го обожава.

След доходоносното лято Годжи се завърнал в шоуто, като римски император. Колегите му завиждали заради колосалните приходи, а той не спирал да се хвали каква богата реколта е овършал през тези топли дни.

Йончев дори се изфукал, че не само е най-обичания сред бенда, но и месечната му заплата при Слави не му е основен доход.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар