Росен Петров глези годеницата си като принцеса (Папарашки снимки)

Гласувайте за статията

Росен Петров носи на ръце годеницата си Карина, влюбените птички бяха щракнати да се разхождат през почивните дни

Всякакви слухове, че Росен Петров и Карина имат проблеми с връзката си бяха разбити на пух и прах. През дългата почивка покрай празниците двамата влюбени демонстрираха перфектните си отношения. Бившия водещ и нежната му половинка обиколиха всички по луксозни бутици.Росен и Карина 1

Направи впечатление, че Росен Петров чинно влизаше в дамските магазини с годеницата си. Която пък показа, че е придобила мания за ровене из щендерите със скъпарски маркови дрешки.

Карина е с 15 години по-млада от своя годеник. Но двамата изглеждат като родени един за друг, коментираха случайни посетители на столичен мол. Тя с елегантна и перфектна фигура, а той хем има вид на улегнал вече мъж, хем годините не му личат. Карина прилича, не на празноглава Барби, а на образована и интелигентна жена, забелязаха на живо свидетели.

Росен Петров не отказа нито една покупка на своята половинка. Често се налагаше да извади пари от дебелия си портфейл за да плати поредната глезотия на своята принцеса.

Преди време бившия сценарист на Слави сподели, че вече планират брак. Единствено им пречело да минат под венчило второто висше образование. Което красавицата трябва скоро да завърши. Тогава вече ще узаконят връзката си и ще мислят за деца, предават от електронната агенция  pik.bg.

Росен Петров и хубавата брюнетка са заедно повече от три години. Заради изгората си политикът се завърна в тренировъчната зала. Като за кратко време се втали с цели 12 килограма от тренировките на бокс единствено заради своята любима.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар