Димитър Рачков и Мария Игнатова окончателно разделени (Вижте причината)

Димитър Рачков и Мария Игнатова окончателно разделени (Вижте причината)
5 (100%) 1 vote

Димитър Рачков и Мария Игнатова окончателно разделени

Димитър Рачков и Мария Игнатова са сложили край на връзката си

Димитър Рачков и Мария Игнатова са окончателно разделени. Обичаните водещи са сложили край на връзката си, с което буквално са хвърлили в ужас продуцента на Господари на ефира. Заради краха на отношенията им се е наложила трайна промяна в състава на предаването, тъй като, според запознати, раздялата е била особено драматична.

Димитър Рачков и Мария Игнатова окончателно разделени

Димитър Рачков и Мария Игнатова окончателно разделени

Актьорът изоставил блондинката още преди четири месеца, след като връзката им била в криза от цели две години, разкриват колегите му, които всячески се стремели да им помогнат да затоплят отношения, но неуспешно. По думите им Рачков буквално изпъдил Мария при един от редовните им скандали, след като избухнал и чашата на търпението му преляла.

„Проблемите не бяха един и два и ставаше все по-зле. Той не можеше да се примири с факта, че тя буквално се поболява от диети. Напоследък заприлича на анорексичка и е по-слаба от 12-годишно дете. Не яде нищо по цял ден и постоянно се тръшка, че е дебела. Той се подлудяваше, че това ще й се отрази на здравето, а и защото от страх да не напълнее отказваше да имат деца”, обясняват хора от екипа на сплотеното като семейство предаване.

Всички в „Господари на ефира” са в шок от краха на любовта между Игнатова и Рачков, колкото и предизвестен да е бил той. Причината е, че след раздялата им атмосферата била драстично променена и нажежена. Актьорът нямал никакви проблеми да продължи да работи като досега в предаванията на Халваджиян, както и самата Мария. Никой от двамата не коментирал неприятното развитие на връзката им, но въпреки всичко конфузът при общите им срещи бил голям за околните, предават от Агенция ПИК.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар