Пазят Цвети Стоянова от фаталния блок

Пазят Цвети Стоянова от фаталния блок
5 (100%) 1 vote
Гимнастичката Цвети Стоянова е под опеката на баща си Йордан Стоянов

След дългоочакваното изписване от „Пирогов“ гимнастичката Цвети Стоянова не се е прибрала при баба си в столичния квартал „Надежда“ – пише „България днес“. Именно оттам на 14 юни спортистката скочи от зловеща височина посред бял ден. Какви са мотивите за решението да полети от 6-ия етажа на блок 314 до днес не е ясно – отбелязва изданието.

„От вас разбирам, че Цвети е изписана. В провинцията съм за почивните дни. Лекарите до последно ми даваха уверение, че ще я изпишат след празниците. Това е страхотна новина, още довечера се прибирам в София“ – разказа единствено пред изданието бабата на момичето – Цеца.

Възрастната жена с треперещ от вълнение глас изрази специални благодарности на абсолютно всички лекари от „Пирогов“, които близо 3 месеца се бореха за живота на нейната внучка.
„Господ да поживи и даде здраве на тези хора, те бяха неотлъчно до Цвети през цялото време“ – сподели още баба Цеца.

Възрастната жена уточни, че не знае дали Цвети Стоянова скоро ще се завърне в панелния блок, където е отраснала. Най-вероятно в момента за нея се грижат брат й Найден и баща й Йордан Стоянов, който е известен треньор по бокс.

Цвети Стоянова е под опеката на баща си

Цвети Стоянова е под опеката на баща си

„Може би след време ще си дойде при мен, все пак аз съм я отгледала след смъртта на майка й. Ние имаме специална връзка и сме много привързани. Не зная в момента къде е, а и да знаех, няма да коментирам, не желая обществото да притеснява детето с въпроси след преживяното“ – категорична е 75-годишната жена.

Според мнозина не е добра идея гимнастичката да се прибира във въпросния апартамент на блок 314, от чийто балкон скочи. Да се върне там означава, че има голяма вероятност да получи посттравматичен шок и да си спомни редица детайли от отчайващото състояние, в което е взела решение да се самоубие.
Гимнастичката минимум 6 месеца ще се подлага на специални рехабилитации, казват лекарите от „Пирогов“.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар