Страхотни новини! Цвети Стоянова изписана от Пирогов (Гимнастичката вече си е вкъщи)

Страхотни новини! Цвети Стоянова изписана от Пирогов (Гимнастичката вече си е вкъщи)
5 (100%) 1 vote

Цвети Стоянова беше изписана вчера от болницата

Цвети Стоянова ще се подложи на рехабилитация

Цвети Стоянова беше изписана от болницата! Чудесни новини за гимнастичката и всичките й фенове, които в продължение на над два месеца се молеха за нейното възстановяване след тежкия инцидент. Красавицата е била изписана от Пирогов в понеделник след като прекара в лечебното заведение повече от два месеца.

Цвети Стоянова

Цвети Стоянова

По време на нейното лечение от 14 юни до 5 септември й бяха извършени няколко операции. Първата, животоспасяваща, извърши екипът на д-р Илиев от Първа хирургия, а последващите неврохирургични, извърши проф. Николай Габровски. Сега пациентката е изписана, като са възстановени всички функции. От тук нататък подлежи на рехабилитационни мероприятия.

Припомняме ви, че „Златното момиче“ пострада тежко, след като падна от шестия етаж преди около две месеца. Гимнастичката е направила опит за самоубийство като скочи от балкона на дома си. Засега все още не са ясни мотивите й да предприеме тежката стъпка.

Появиха се коментари, че Цвети е изпаднала в депресия след като е била извадена от състава на ансамбъла ни по художествена гимнастика.

Лично шефката на Федерацията Илиана Раева опроверга тези твърдения и заяви, че хубавицата сама е пожелала да напусне състава. И нито нейните опити, нито опитите на съотборничките й да я разубедят, имали ефект, предават от „24 часа“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар