Мика Стоичкова изригна с неподозирано разкритие за сватбата на сестра си!

Мика Стоичкова изригна с неподозирано разкритие за сватбата на сестра си!
5 (100%) 2 votes

Мика Стоичкова отново не се стърпя и изригна в защита на баща си Христо Стоичков!

Дъщерята на Христо Стоичков отново не остана безучастна със случилото се с баща й. Тя направо взриви Фейсбук с това, което написа на личната си страница.

Мика Стоичкова, която е бременна и скоро ще става майка на момиченце, защити от разстояние баща си, своята сестра и своя зет Лука Белич.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова е бясна от случилото се и разкри цялата истина за скандалната сватба на сестра си

Тя го направи заради скандала, който се разрази на сватбата на сестра й Христина.

По време на церемонията Христо Стоичков бе обвинен, че е набил жестоко репартера папарак, както и неговия шофьор. Двамата дори се зарекоха да съдят футболната легенда.

Тази постъпка на футболиста намери широк отзвук в обществеността. Много от хората го защитиха, но други систематично припомниха „гафовете” на Ицо Стоичков през годините, насочени срещу журналистите и техните писания.

Мика, наследила острия език на баща си, не остана длъжна на никого. Тя подчерта, че „типично по български” се е разиграла грозната сцена, точно в най-красивата сватба.

Щерката на Камата не забрави здравата да се нахвърли и срещу папараците, като ги обвини в най-тежките грехове.

Голямата дъщеря на футболиста не забрави да подчертае, че независимо от огромното разстояние, на хиляди километри от събитието, тя е почувствала прекрасната емоция от това, че нейната по-малка сестра и нейния избраник се врекоха във вечна вярност.

„Благодарение на медиите бях информирана веднага за грозната случка, разиграла се на сватбата. Отговорно мога да заявя, че това, което се случи там си е чист „атентат над семейството ми”, четем още в поста на Мика Стоичкова.

Бременната Мика не забрави да похвали и своя велик татко. Тя с възхита сподели на личната си страница, че той не само не е парадирал с постъпката си и не се направил на герой, а замълчал.

Така на най-важния си ден младоженците не научили за преживяното и направеното от него, а това станало едва на другия ден.

А на новобрачното семейство Мика Стоичкова пожелава само най-хубавите неща в живота. „Не е ли това най-страхотния баща на света? Той не само защитава семейството си, но и пази всички нас от гнусни последствия. Айки, виж какво трябва да правиш за дъщеря ни, взимай пример от най-невероятния баща”, патетично завършва коментара си Стоичкова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар