Близка на Митко Цонев разтърси със словата си

Близка на Митко Цонев разтърси със словата си
5 (100%) 1 vote

Сестрата на Митко Цонев с разтърсващи слова

Сестрата на Митко Цонев – Теодора от години живее в Италия. Почернената жена се прибра за погребението на брат си. Тя остана и за рождения му ден, който трябваше да бъде на 30 август. Само няколко дни след като почина, журналистът е трябвало да отбележи 57-та си годишнина.

В негова памет на този ден дъщеря му Деси Цонева събра близки и приятели. Леля й също присъства на събирането. Почернената Теодора заяви, че рухнала след като й съобщили трагичната вест. Но след това си дала сметка, че вероятно дните на брат й на този свят са свършили и е дошло време да прави добрини от небето.

Тя сподели, че при мисълта, че благодарение на брат си ще има картбланш на небето, й олеква и приема по-леко загубата му. С думите си тя доказа, че Митко Цонев ще остане завинаги жив в сърцата на всички, които са го познавали.

На събирането присъства и Цветанка Ризова, както и Михаил Миков. Журналистката заяви, че подкрепя напълно идеята за фондация на името на колегата й. Тя заяви, че всяка стотинка, която постъпва в сметката на организацията, ще бъде обявявана на сайта й.

Митко Цонев

Сестрата на Митко Цонев с разтърсващи слова

Журналистката сподели, че с колегата й никога не са обсъждали подобна идея, но е сигурна, че тя би му харесала. Както вече стана ясно, дъщеря му Деси Цонева желае чрез фондацията да бъдат подпомогнати млади таланти в следването им в най-престижните факултети по журналистика, пише „24 часа“.

Фондацията ще раздаде и награди на най-талантливите. Първите награди ще бъдат раздадени до година. Наследницата на Митко Цонев заяви, че от началото на идната година ще се посвети напълно на тази кауза. Забавянето се дължи на друг проект, по който ще работи през това време. По всяка вероятност става въпрос за влизането й в Къщата на ВИП Брадър, коментират запознати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар