Бони вдига сватба (Вижте как се издаде)

0

Бони ще става булка, стяга приказна сватба с мистериозен любим

Фолк певицата Бони хвърли бомба във Фейсбук. Ромската звезда най-сетне ще се стъкне с булчинска премяна. Сама намекна, че ще се сбъдне най-голямата й мечта да се види пред олтара с любимия си мъж.

Певицата пусна фото, на което целува ръка на свещеник. След като е приела Христовата вяра на 42 години. За да има право ромската перла да сключи църковен брак това е едно от условията преди да се врече във вечна вярност на своя любим пред Бог.
А посланието, което Бони написа под изненадващия кадър е повече от недвусмислено. Тя признава, че това е бил един от най-важните моменти до сега в живота й, предават от електронното издание hotarena.net. Като благодари на Бог, на любовта си и на бъдещата си свекърва, пише самата Бонка.

Кой е избраникът остава в дълбока тайна. Но явно, че певицата е открила мъжа на живота си. С който да прекара целия си живот. В последно време във фолк гилдията има бум на сватбите сред фолк звездите. А следва и бейби бум. Бони се е заразила от приказните сватби на колежките си. А защо не и да дари с отроче неизвестния си любим.Бони

Бонка има вече една поотраснала щерка от ромския барон Мечи. Но с него сватбата на фолк певицата се размина. Той вече беше побързал да се ожени. Така и Бони не можа да осъществи мечтата си да стане булка защото той вече беше се обзавел  със семейство по време на бурната им връзка.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.