Разкритие: Истината за Леля Гошка втрещи близките й!

Разкритие: Истината за Леля Гошка втрещи близките й!
5 (100%) 1 vote

Леля Гошка продължава да е сензация, но на каква цена?!

Леля Гошка, топ милионерката, стана по-известна и от доста топ персони у нас. Българката, която удари рекордният джакпот от 64 милиона евро накара света да настръхне и да гадае къде се скри щастливката със семейството си.

61-годишната жена стана по-известна и от първите държавни мъже у нас, след като спечели мега милионите на тото в Испания, където тя и семейството й работят от години.

Леля Гошка

Леля Гошка щеше да изтръпне от ужас, ако знаеше какво й мислят у нас

Ромката едва не получи удар, след като разбра, че тя е щастливката, спечелила колосалния джакпот. Само ден след това тя се изпари яко дим и днес никой, дори и най-близките й роднини не знаят къде се намира тя със семейството си.

Роднините й може и да не знаят къде се покри щастливката, но пък останаха удивени от това, с което се сдоби тотомилионерката. А това са над 3000 зложелатели във Фейсбук, които не спират да се гаврят с нея.

„Леля Гошка стана мацка и си хвана една сюрия млади жребчета”, „Леля Гошка поиска закрилата на братя Галеви и те приеха да я защитават”, „Леля Гошка се забули, за да се скрие окончателно”, са само част от злобарските коментари на хейтърите, които не спират да се гаврят с нещастната късметлийка.

Но леля Гошка хал-хабер си няма от тези подигравки и това е добре. Тежко за тези от нашенците, които не спират да заливат мрежата със злоба и завист заради това, което е сполетяло леля Гошка.

И вместо да се радват на нейното щастие и късмет, и да молят провидението и на тях да се случи същото, те не спират да сипят хули, и подигравки в социалните мрежи.

Но късметлийката излезе по-умна от тях. Тя се скри и не позволи на никой да се гаври очи в очи с нея или да я разнасят като циркаджийска мечка по разни телевизии и радиа в родината, а зад гърба й да завиждат, и да се подиграват.

Близките на късметлийката са ужасени и шокирани от това, което четат за нея в интернет пространството. Те се надяват тя никога да не го прочете и да не се върне в България, за да не пострада наистина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар