Анджелина Джоли и Брад Пит на романтична вечеря (Празнуват годишнина от брака си)

Гласувайте за статията

Анджелина Джоли и Брад Пит се скриха в хотел, с романтична вечеря поддържат огън в брака си

Анджелина Джоли и Брад Пит честваха две години от венчавката си. Холивудските знаменитости се влюбиха като мистър и мисис Смит през 2004 г на снимачната площадка. Но узакониха връзката си десет години по-късно.

Известната звездна двойка избяга от ежедневните си проблеми. Като за интимното си честване ангажираха хотел „Бевърли Хилс“ в Лос Анджелис. В усамотение те са прекарали нощта в легендарния хотел. Далеч от шестте си деца. Които са били оставени на грижите на бавачката им, предават от електронното издание blife.bg. Далеч и от очите на любопитните папараци и на всички, които живо се интересуват от интимния им живот.Анджелина Джоли и Брад Пит

Джоли и Пит не за първи път си устройват подобно романтично приключение, разкриват запознати. Забелязвани са от време на време да избират апартамент в някой луксозен хотел. Така поддържат връзката си жива. На пук на всички, които тиражират, че ще се развеждат.

Анджелина Джоли отнесе много критики в социалните мрежи заради факта, че Брад Пит напусна съпругата си Дженифър Анистън зради нея. Някои дори я нарекоха „разбивачка на бракове“. Но за любовта пречки не може да има, смятат почитателите на една от най-коментираните звездни двойки.

Известното холивусдко семейство направи щедър жест към децата си. Като се съгласиха да минат под венчило след 10-годишна връзка. Със сватбата си изпълниха най-голямото желание на шестте си наследника да ги видят, че се вричат във вярност пред олтара.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар