Руска шпионка разката ИДИЛ (Мнимата булка ги побърка)

Руска шпионка разката ИДИЛ (Мнимата булка ги побърка)
5 (100%) 1 vote

Руска шпионка побърка ИДИЛ, след нейното бягство Русия не спира да ги атакува

Руска шпионка, разказа играта на най-голямата терористична организация в света. Джихадистите на Ислямска държава на всяка цена се опитват да открият бившата съпруга на един техен член, защото е установено, че тя всъщност е била шпионин.

Местни източници от иракския град Мосул твърдят, че бойци на ИДИЛ са в интензивно търсене на жена с име Ум Хафса, която живеела сред джихадистите и никой от тях не подозира, че тя всъщност е шпионин, който предава различна информация на иракските разузнавателни служби. Според наличната информация се знае, че Ум Хафса е рускиня, но никой не знае нейното истинско име. Също така, неизвестни са връзките, които тя е имала с иракските разузнавателни служби.

„Беше омъжена за джихадист и живееха в Мосул, докато един ден тя просто не изчезна заедно с още три жени, които също живееха между джихадистите“, разкрива добре информиран източник, съобщават местните иракски медии. Според същите източници, джихадистите на Ислямска държава са в трескаво издирване на жената, като вече са пленили десетина души, за които се съмняват, че са имали контакт с нея.

Терористите разбрали, че тя всъщност е шпионин, след като е напуснала апартамента само час преди съюзническите самолети да се появят над небето на Мосул и да започнат яростно да бомбардират нейната къща и всички околни къщи, за които се твърди, че именно тя е изпратила координатите. Малка част от бойците успели да се скрият от огъня, а оцелелите след големия въздушен удар на иракската армия, узнали, че Ум Хафса предупредила всички цивилни, че ще бъдат бомбардирани техните къщи и им казала спешно да напуснат домовете си. Тя предупредила буквално всички, освен, джихадистите.

Руска шпионка разказа играта на ИДИЛ

Руска шпионка разказа играта на ИДИЛ

Истинското име и самоличността на тази руска шпионка се пазят в тайна. Знае се само, че тя е от руските тайни служби и е била внедрена в организацията по каналите за отвличане и вербуване на момичета. Тя обаче успя да разкаже играта на ИДИЛ и да ги победи в собствената им война.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар