Ако принц Уилям не бе женен за Кейт, ето коя щеше да е следващата кралицаПринц Уилям

и Кейт Мидълтън са страхотна двойка, няма спор. Но какво би било, ако я нямаше Кейт? За кого щеше да се ожени Уилям? Британските медии се позабавляваха с тази тема и са намерили няколко потенциални принцеси. Когато през 1936. г. крал Едуард VIII абдикира, за да се ожени за Уолис Симпсън, Британската империя оспори този брак. Въпреки че бракът е почернил цялата монархия, съпрузите са заявили, че любовта не познава граници и от момента на тяхното съдбоносно "Да", нещата завинаги се променили. А именно, на принцовете Уилям и Хари им е позволено да се оженят по любов, така че любимата им не е трябвало да бъде с "синя кръв". Но ако това правило не важеше? Вижте кои биха били потенциалните принцеси:

Английски принц и шведска принцеса?

Така би било, ако принц Уилям се бе венчал с шведската принцеса Маделин, херцогиня на Хелсингланд и Гестрикланд. Принцеса Маделин е красива, а още по-важното е, че има кралска кръв. Всъщност, това е всичко, което ви е необходимо за тази любовна история. Принцесата е много интелигентна, има бакалавърска степен по история на изкуството, професионална ездачка е, а е известна още и с хуманитарните си акции. Перфектна булка, казано с две думи.

Принцът и пепеляшка

Черил Коул е една от следващите кандидатки. Проблемната тийнейджърка, която се прочу през гимназията, израстна в млада и красива художествена танцьорка. Наскоро се появи и в множество реклами, а освен това притежава и някои титли и награди от модни състезания. По-късно се омъжи за футболиста Ашли Коул. Въпреки това, британците я обичат заради красотата, а и със сигурност би освежила кралското семейство.

Принцесата на Монако

Шарлот Казираги е прекарала детството си в кралския двор. Второ дете на принцеса Каролин тя изглежда идеална кралица. Активно се занимава с писане и е редактор в модно списание. И едно специално предимство, което би могла да има една бъдеща кралица и съпруга на принц Уилям. Тя е истинска модна икона. [caption id="attachment_491880" align="aligncenter" width="548"]Принц Уилям без Кейт: Коя би била кралица на Англия, вместо нея? Принц Уилям без Кейт: Коя би била кралица на Англия, вместо нея?[/caption]

Кралят и манекенката

Попи Девелин е известна манекенка от Лондон. Родена е във висшето общество и è една от най-младите членове на британския съюз на моделите. Нейното семейство е известно с висшите си позиции в политиката. А в комбинация с мощ, блясък и политика, тя би била перфектната английска кралица. [gallery ids="491879,491878,491877,491876"]