Вижте последната снимка на Митко Цонев

Вижте последната снимка на Митко Цонев
5 (100%) 2 votes

Появи се последната снимка на Митко Цонев

Дни след кончината на Митко Цонев се появи и последната му снимка. Фотосът е направен минути преди той да бъде покосен от страшния инсулт.

Служител на бензиностанция на изхода на Варна се снимал с журналиста преди да се случи най-страшното. От снимката става ясно, че нищо не е предвещавало фаталния край на телевизионера. Както винаги, Митко Цонев е усмихнат на снимката.

Светослав Георгиев, който работи във въпросната бензиностанция, се похвали в мрежата, че е имал честта да се снима с тв водещия, видя БЛИЦ. Той качи снимката на стената си, а над нея написа „Почивай в мир!“.

митко ц

Това е последната снимка на Митко Цонев

Фаталният инцидент с Митко Цонев се случи малко след като е била направена въпросната снимка. На път към столицата на журналиста неочаквано му прилошало. Той се почувствал много зле. Оплакал се на съпругата си от силна пронизваща болка в областта на главата и врата. При пристигането му в София, той беше настанен във ВМА. Специалистите в болничното заведение направиха всичко възможно да го спасят. Но за нещастие се оказаха безсилни.

Семейството на журналиста е сломено след загубата. Дъщеря му призова присъстващите на опелото да не носят цветя, а вместо това да дарят символична сума за фондацията, която тя ще основе на името на баща си. Организацията ще финансира образованието на млади таланти, желаещи да следват журналистика у нас или зад граница.

Деси Цонева заяви, че първите награди на името на покойния й баща ще бъдат раздадени първия месец на идната година. Тя сподели, че е поела ангажимент, който ще приключи тогава и едва след това ще има възможност да се посвети на фондацията. С казаното Деси Цонева призна макар и непряко, че е един от участниците в предстоящия сезон на ВИП Брадър. Според слуховете тя ще прибере най-висок хонорар.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар