Ценко Чоков криел скандални компромати (Пикантни подробности)

Гласувайте за статията

Ценко Чоков и хората му разполагали с видео кадри от оргии, полети обилно с алкохол и скандални секс сцени

В един от арестуваните при акцията срещу Ценко Чоков е открит мобилен телефон. Който съдържа снимки и видео на разгулни пиршества, организирани от задържания кмет на Галиче. На които се виждат маси отрупани с храна и обилни количества алкохол. Както и развратни сексуални сцени.Ценко Чоков 1

Разследващите органи са се запознали с охолния живот на Ценко Чоков. И на неговите доверени хора. Те са се натъкнали на невероятни сцени като ги сравняват с оргии от Древния Рим. А според запознат със скандалното съдържание на телефона  някои пият и ядат по масите. А други правят забранена любов на дивана.

Кметът дерибей бе печално известен освен с криминалните си деяния и с привързаността му да се забавлява по царски. Чоков по повод и без повод обича да се весели и се прочу в цяла Северозападна България с щурите си купони. Които с мерак организира.

Най-чести участници в развратните пиршества на кмета-сатрап са неговият син Мартин. И представители на богаташката ромска фамилия Касъмови. Които с влиянието си са му осигурявали гласове в кметската надпревара.

Оргиите били старателно филмирани. А скъпи гости на кметското величие са били и важни депутати. Не липсват и държавни служители от сектора „Земеделие“, научаваме от електронното издание blitz.bg.

Според информацията сред кадрите, които хората на Чоков пазят е имало компромати на хора от властта.

Видеата и снимките от телефона в момента не са обект на разследване. Тъй като кмета на Галиче ще има дело за заплахи за убийство, рекет и измами с документи. Ценко Чоков вече три месеца търка наровете в ареста. Съдът го задържа, за да не се завърнат изстъпленията срещу хората в Галиче.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар