Зрителите побесняха заради ВИП Брадър

Зрителите побесняха заради ВИП Брадър
5 (100%) 1 vote

Почитателите на риалитито са бесни от поредното изпростяване

Зрителите са бесни на ВИП Брадър още преди старта на десетия юбилеен сезон, за който продуцентите обещават, че ще бъде много по-различен.

Феновете на ВИП Брадър недоумяват поради какви причини продуцентите на шоуто са решили, че под покрива на къщата трябва да влезе и двойника на Николета Лозанова.

Интернет пространството буквално бе взривено, след като стана ясно, че в юбилейното издание на ВИП Брадър ще влезе и двойника на плеймейтката Жорето Кучков.
Зрителите са категорично против неговото участие в риалити формата и посочват, че той не е никакъв ВИП и няма място в шоуто.

ВИП Брадър

Почитателите на риалитито са бесни от поредното изпростяване

Те не желаят да бъдат „тормозени” цели два месеца от присъствието му само защото прилича на Николета Лозанова.
Зрителите на риалитито призоваха продуцентите да не допуска подобен гаф.
Те апелираха това чудо на природата да не бъде допускано в къщата в името на всяка книга и всеки нормален хетеросексуален човек, който не желае да бъде подлаган на психически тормоз чрез тв предаване, пълно с „ментално ощетени” индивиди с мистериозен пол.

Други пък направо задават въпросът какъв е този и с какво е заслужил да му бъде подарен телевизионен ефир. Тук идва и въпросът какво означава абревиатурата ВИП, тъй като очевидно продуцентите на шоуто не са наясно с това.
Разбира се не липсват и въпроси с какво Жорето Кучков е допринесъл да обществото, че зрителите да трябва да го гледат.

Не липсват и упреци, че с всяка изминала година шоуто изпростява все повече и повече, а организаторите му не спират да се излагат.
Хората задават и въпроса докога ще правят известни разни „олигофрени” и призовават да бъдат оставени да си живеят в техния собствен свят.
Те определят предстоящото да се случи като истинско наказание за зрителите.

Като цяло почитателите на шоуто недоумяват как е възможно да бъде давано поле за изява на подобни същества, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар