Любовна интрига се заформя в новия сезон на Фермата

Любовна интрига се заформя в новия сезон на Фермата
5 (100%) 1 vote

Калин Терзийски не скри намеренията си

След като стана ясно кой е поредният сигурен участник в риалити формата Фермата, зрителите са убедени, че ще се заформи любовна интрига.

Оказва се, че редом с другите известни личности в новия сезон на Фермата, плевели ще изкоренява и поетът Калин Терзийски.
Той заформи грандиозни скандали около името си в последно време. Той е поредният сигурен участник в шоуто, което ни връща назад във вековете, когато хората са оцелявали благодарение на това, което са успявали да си отгледат на плодородната земя.

Калин Терзийски не скри намеренията си

Калин Терзийски не скри намеренията си

Калин Терзийски бе категоричен, че влиза във Фермата, за да може широката общественост да види и другата му страна. Той подчертава, че има какво да покаже на зрителите и иска да бъде видян в светлината, в която той обикновено се вижда.
Припомняме, че неотдавна като поредния сигурен участник бе представена и актрисата Елен Колева, която имаше любовна афера с Терзийски, макар и за кратко.

Интересно дали чувствата помежду им ще се събудят отново, докато са под един покрив във Фермата.
Калин Терзийски посочи за себе си, че се определя като обикновен човек, който нито е пълен мързеливец, нито пък е на принципа „За лудо работи, за лудо не стой”.
Той обаче изненада с признанието, че напоследък отново е посегнал към чашката, а този му порок го прави доста ленив.

Калин Терзийски е убеден, че ще докаже на себе си, че колкото и пъти да подгъне крак, когато се почувства слаб, винаги може да се мобилизира и да намери нови сили в себе си.
По всичко личи, че чувствата на поета към Елен Колева все още не са угаснали, след като се закани, че ще й помага в къщата.

Той дори се закахъри как актрисата ще се справя с тежката селска работа като се има предвид колко фини пръстчета и ръчички има.
В заключение Калин Терзийски призна, че двамата с Елен Колева ще останат близки завинаги, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар