Семейството на Камата с първо изявление след инцидента на сватбата на Христина Стоичкова

Семейството на Камата с първо изявление след инцидента на сватбата на Христина Стоичкова
5 (100%) 1 vote

Семейството на Камата с първи коментар след случилото се на сватбата на Христина Стоичкова

Сватбата на Христина Стоичкова се превърна в най-обсъжданото събитие през последните дни. Причина за това е инцидентът, който беляза щастливото събитие. Както вече стана ясно, шофьор и фоторепортер на „България днес“ пострадаха след сблъсък с футболиста. Репортерът заяви, че ще потърси правата си в съда.

На същото мнение и е футболистът, пише БЛИЦ. Той е категоричен, че казусът трябва да бъде разрешен по съдебен ред. Семейството желае разплитането на сложната ситуация да стане не по медиен, а по юридически път. Близките на Христо Стоичков не желаят да се измества фокуса от щастливото събитие и да се създава излишен медиен шум, тъй като не медиите, а съдът ще разреши проблема.

Изявлението от семейството на Камата беше предадено от близка на фамилията. Казаното от Христо Стоичков беше обявено днес в ефира на Нова тв.

По повод инцидента на сватбата на Христина Стоичкова, сестра й Мика Стоичкова също коментира случилото се в мрежата. Гневната бъдеща майка заяви, че постъпката на баща й в никакъв случай не може да бъде определяна като хулиганска, а по-скоро като геройска. За пореден път той доказа, че знае как да брани щастието на най-близките си.

Христина2

Христо Стоичков ще разреши въпроса в съда

Футболната щерка недоумява защо в родината ни хората не разбират, че след като не са поканени на дадено място, това означава, че не са желани там. Тя попита и защо на бенефисния мач на баща й нямаше пребити журналисти, а сега има. Съпругата на Айкут Рамадан заяви, че журналистите е трябвало да уважат желанието на фамилията и да не се опитват да помрачат този личен момент.

Сватбата на Христина Стоичкова започна с парти на морето, където младоженците отпразнуваха последната си вечер като необвързана двойка. След това гостите заминаха за Правец. Църковната венчавка се състоя в Етрополския манастир, а веселата част в любимия на Камата хотелски комплекс, намиращ се в близост. Купонът за гостите продължи и следващия ден. Футболистът им подари и до ден развлечения в хотела след сватбата на Христина Стоичкова.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар