Мика Стоичкова избухна

Мика Стоичкова избухна
5 (100%) 1 vote

Мика Стоичкова взриви мрежата

Мика Стоичкова взриви мрежата с отвореното писмо, което публикува. Щерката на Камата коментира случилото се по време на сватбата на сестра й Христина Стоичкова. Лютият нрав на футболиста отново стана тема номер едно в медиите.

Първородната му дъщеря не присъства на сватбата на сестра си. Заради вируса Зика тя е под карантина у дома не пътува до България. Възмутена от всичко, което се изписа след инцидента на сватбата на Христина, бъдещата майка сподели какво мисли за случилото се.

Тя е категорична, че баща й е защитил щастието на семейството си и не е направил Нищо нередно. Мика Стоичкова започва писмото си недоумение. Тя не може да разбере защо хората в България не разбират, че когато не са желани и канени на дадено място не трябва да ходят там. Вместо това те се самопоканват и най-нагло парадират с присъствието си. Те заявяват с гръм и трясък, че присъстват на място, където не са желани, за да покажат пред всички каква голяма „жертва“ са.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова скочи в защита на баща си

Тя е категорична, че в случая жертва не е удареният фотограф, а баща й – човекът, който е дал много на страната ни. Мика Стоичкова допълни, че Христо Стоичков е баща за пример. Баща, който за пореден път доказва, че знае как да брани щастието на любимите си. Според нея с постъпката си футболистът е дал пример на зет си как трябва да защитава своята съпруга от зложелатели.

Бъдещата майка е убедена, че за подвига на баща й дълго ще се говори. За него ще си спомнят не само българските журналисти, но и гостите му от 4 нации, станали свидетели на това какво означава да си баща.

Възмутената Мика Стоичкова попита защо на бенефисния мач преди три месеца нямаше пребити журналисти и допълни, че е некоректно медиите да не съобразят с този личен за семейството й момент.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар