Истината за отсъствието на Мика от сватбата на Христина Стоичкова

Истината за отсъствието на Мика от сватбата на Христина Стоичкова
5 (100%) 1 vote

Ето каква е истината за отсъствието на Мика от сватбата на сестра й Христина Стоичкова

Мика не си дойде за сватбата на Христина Стоичкова. От месеци се шуми около щастливото събитие като се очакваше булката да бъде Мика, а не по-малката й сестра. Но в последния момент стана ясно, че младоженката няма да е голямата щерка на Камата, а по-малката.

Микаела не присъства на сватбата на най-близкия си човек. Най-голямата драма за бъдещата майка е не провалената й сватба в България, а факта, че не успя да дойде. Причината за това е вирусът Зила. Заради него първородната наследница на футболиста се е затворила у дома и буквално не си показва носа навън. Тя сподели в социалната мрежа, че повече от седмица не е излизала навън и вече се побърква. Заради деликатното си състояние Мика Стоичкова трябва да се пази повече от обикновено. Неотлъчно до нея е съпругът й Айкут, който се старае нищо да не й липсва.

Мика Христина

Мика не дойде на сватбата на Христина Стоичкова

Пищното сватбено тържество продължи цели три дни. Първият ден беше посветен на ергенското и съответно моминското парти. Младоженците отпразнуваха поотделно последната си вечер като несемейна двойка. Партитата бяха в Свети Влас. Булката разходи дружките си с яхта, а младоженецът купонясва заедно с тъста си и още куп приятели.

На следващия ден гостите заминаха за Правец, където беше същинската част от тържеството. Двамата влюбени се венчаха в манастира в Етро поле, след което всички се отправиха към любимия на Камата хотелски комплекс.

Футболистът е предвидил и още един ден, в който гостите да имат възможността да се насладят на всички глезотии, предлагани от комплекса. Последният ден от престоя им там беше посветен именно на това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар