Нови непоказвани снимки от приказната сватба на Христина Стоичкова (Вижте ги)

Нови непоказвани снимки от приказната сватба на Христина Стоичкова (Вижте ги)
5 (100%) 1 vote

Вижте още непоказвани снимки от сватбата на Христина Стоичкова

Сватбата на Христина Стоичкова е сред най-обсъжданите теми през последните дни. За да избегне всичките тези спекулации семейството умишлено скри датата на предстоящото събитие, както и факта, че Христина, а не Мика ще бъде булката. До последно всички мислеха, че бременната дъщеря на Камата ще се венчае в Правец. Самата тя многократно разпространи информацията, че с любимия й планират втора сватба в родината.

Изненадата за всички беше голяма, когато стана ясно, че булката е по-малката щерка на футболиста. Чаровната Христина Стоичкова има от няколко години сериозна връзка. Въпреки желанието на любимия й Лука да я заведе по-рано до олтара, двамата досега отлагаха сватбата по настояване на футболиста. Той постави ултиматум на щерка си, че ще й позволи да се омъжи, едва след като завърши следването си. Това се случи тази пролет и Лука решил, че няма смисъл повече да отлагат.

Сватбата на Христина Стоичкова се превърна в най-коментираното събитие и заради инцидента, който е беляза. Но все пак на всички е интересно да зърнат още кадри от щастливото събитие. Една от известните гостенки на тържеството беше Илиана Раева. Бившата треньорка се похвали със снимки в мрежата. От тях става ясно, че тя и съпругът й се забавляват много на тържеството.

Бившата грация блесна с елегантна златиста рокля. Тя не пропусна да подчертае, че на сватбата е Хосе Мария Мингея, който в началото на 90-те изигра ключова роля за трансфера на Камата в Барселона.

В неузнаваем вид се появи и майката на Христина Стоичкова – Марияна. Тези, които не са я виждали, едва я познаха. Блондинката изглежда с поне десет години по-млада и е видимо вталена. За празника на дъщеря си тя заложи на елегантна светло синя рокля, пише ПИК.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар