Крум Савов разкри цялата истина

Крум Савов разкри цялата истина
5 (100%) 1 vote

Спортният журналист сложи край на всички спекулации по темата

Известният спортен журналист Крум Савов разкри цялата истина.

След като стана ясно, че той е четвъртият участник във втория сезон на риалити формата „Фермата” по Би Ти Ви, тръгнаха слуховете, че Крум Савов се е съгласил да участва заради сериозни финансови проблеми.
Тръгна и мълвата, че напоследък спортния журналист е легнал на издръжката на половинката си Мая Савова.

Крум Савов реши да сложи край на всички тези спекулации и проговори за причините, поради които се е съгласил да участва в най-обсъжданата ферма в страната.

Крум Савов

Спортният журналист сложи край на всички спекулации по темата

Известният спортен журналист посочва, че до момента винаги е имало някакво препятствие, което му е пречило да приеме поканата от подобни формати. Според него „Фермата” съдържа потенциал, който кара човек да развие способностите си и да се докосне до нови неща.

Малка част от днешното общество има възможността да се докосне до земята. Крум Савов не крие, че това няма да е първият му допир до плодородната българска земя, тъй като и той като повечето деца е изкарвал ваканциите си при дядо и баба на село.
Твърди, че не е имал време да гради стратегия за оцеляване във „Фермата” и ще разчита на интуицията, знанията и рефлексите си.
Убеден е, че ще са му от много по-голяма полза, отколкото предварителните стратегии и уговорки.

Що се отнася до финансовата страна на въпроса, Крум Савов е категоричен, че не влиза във „Фермата” заради парите и допълва, че твърденията, че половинката му го издържа, са абсолютна измислица.
Няма никакви притеснения от силовите задачи, които ще го изправят пред сериозни изпитания, тъй като е в добра форма.

Решен е да покаже, че е в кондиция не само визуално, а и функционално. Не крие, че не може да потиска емоциите си и това може да му изиграе лоша шега, тъй като няма да скрие нещата и хората, които не му харесват.
В заключение посочва, че ще бъде себе си докрай, каквото и да му коства това, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар