Нико Тупарев унижи жестоко Глория

0

Глория все още не може да преглътне обидата

Глория не е на себе си след унижението, на което беше подложена от Нико Тупарев. Преди няколко дни тя получила обаждане от хората на мастития продуцент. Те е поканили в офиса на среща с шефа им, по време на която да обсъдят важен въпрос. Примата се зарадвала много на специалното отношение от страна на мастития продуцент и с удоволствие приела поканата.

Изпълнителката се досетила, че става въпрос за новия сезон на ВИП Брадър и с нетърпение очаквала срещата си с Нико Тупарев. Но след нея останала много разочарована. Глория буквално изпаднала в шок, разбирайки, че е оценена за 25 000 лв. Точно толкова й предложил продуцентът, за да участва в продукцията. Пайнерката напуснала офиса му бясна.

За да преглътне по-лесно унижението, тя самата разпространила слуховете, че й бил предложен хонорар от 200 000 лв, но категорично отказала. Гло твърди, че няма сила, която да я накара да участва в риалитито или подобен род предавания. Тя е на мнение, че не се нуждае от скандална слава и е от хората, които винаги са правили всичко възможно, за да се дистанцират от интриги.

Глория1
Глория няма да влезе в Къщата за нищо на света

Пред приятели пайнерката коментира, че не може да си представи да става и да ляга пред камерите, а в изповедалнята да бъде подлагана на натиск. Примата не желае да говори за личния си живот и най-вече за една от скандалните си афери Публична тайна е, че тя е имала връзка със страшилището на сръбския ъндъргаунд Сретан Йосич. Въпреки, че връзката им продължила едва няколко месеца, тя не остана за дълго тайна. Гло е била облагодетелствана с голяма сума пари и цяло куфарче с бижута уникати.

Друга тема, която Гло не желае за нищо на света да дискутира, това са килограмите й, пише Хот арена.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.