Мира Добрева омерзена след опелото на Митко Цонев (Снимки)

Гласувайте за статията

Мира Добрева е омерзена от случилото се на погребението на Митко Цонев, вижте какво я накара да изригне гневна

Журналистката Мира Добрева само часове, след опелото на колегата си Димитър Цонев пусна гневен статус във Фейсбук. Красивото лице на националната телевизия е потресена от поведението на хората. Както и от облеклото им, с което бяха дошли да изпратят журналиста.

Добрева е възмутена от излишната показност на траурната церемония. Тя смята, че трябва да има повече смирение, а не опелото да се превръща в сватба с летящи дронове, които снимат. И бурни аплодисменти, които по-скоро подхождат за празник,  а не за тъжен ден, в който се разделяш със скъп приятел

Журналистката признава, че се е почувствала тъжно заради светлата памет на колегата си. Тя недоумява как дошлите да кажат последно сбогом на Митко Цонев са превърнали опелото в дефиле на голи гърбове, високи токчета, пъстри рокли, искрящи червила и лъскави бижута.

Мира Добрева нарича това жалък парад на суета и то демонстриран в църковния храм в един печален и тъжен момент. Присъстващите са коментирали политиката, други са си уговаряли срещи, а трети дори си разменяли рецепти. Поведение недостойно за опечалени хора. А по-скоро за светско парти.

Будната съвест на Добрева не може да приеме факта, че вместо да се раздават свещи са се раздавали пари на опелото. Тя смята, че за изпращането на Димитър Цонев в последния му земен път по би му приличало да има църковно песнопение, а не хората да ръкопляскат.

Журналистката завършва гневната си позиция с думите: „Стоях пред ковчега, в който изпращах приятеля си. Поразена“, научаваме от електронната агенция ПИК.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар