Екстра Нина си посипа главата с пепел

Екстра Нина си посипа главата с пепел
5 (100%) 1 vote
Чалга ветеранката Ектра Нина се завърна в „Пайнер“

При завръщането си в „Пайнер“ Екстра Нина заяви, че е изключително щастлива – пише „Уикенд“. Убедила се, че е най-добре да работи с фирмата, с която именно се прочу и създаде най-големите си хитове – отбелязва изданието.

„Много съм щастлива, че отново съм в „Пайнер“. Тук ми е мястото. Ние сме като някакви заблудени деца. През годините ходим насам-натам, но пак се връщаме в родната къща. Тези, които сме тръгнали от „Пайнер“, за да видим широкия свят и да се убедим, че най-добре си е вкъщи“ – споделя Екстра Нина.

Певицата допълва, че цялото й съществено творчество е свързано с фирмата и именно заради това се завърнала. Даже си призна, че вината за раздялата с продуцентите й е именно у нея. Навремето несправедливо търсела у тях причината за трудните моменти в кариерата си.
„Преди години си мислех, че по един или друг начин съм пренебрегвана, не можех да стигна до хит, винаги трябваше да има някой виновен. Може би бях изпаднала в моментна депресия. Сърдита ли бях на някого, неудовлетворена от това, което правех ли, не знам- Малко по малко работата затихваше и все търсех къде е причината. После обаче проумях, че нещата стоят по друг начин“ – признава Екстра Нина.

Екстра Нина пак влиза във въртележката на "Пайнер"

Екстра Нина пак влиза във въртележката на „Пайнер“

Все пак според певицата прекъсването на кариерата й вероятно е било и за добро. Осъзнала много истини, научила си уроците, сред които е и този, че й е необходимо да има силна компания зад гърба си. Докато била в творческа пауза, Екстра Нина живеела в Истанбул, където работела като певица в заведение. Казва, че Турция я е научила на много неща и не съжалява, че е попаднала там.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар