Тома Белев част от плана на Сорос за масова ислямизация? Вижте как зеленият застрашава националната сигурност!

Тома Белев част от плана на Сорос за масова ислямизация? Вижте как зеленият застрашава националната сигурност!
5 (100%) 1 vote

Тома Белев се превръща в заплаха не само за обществения интерес, но и за сигурността на страната ни.

С поредното си изпратено оплакване в писмен вид Тома Белев изисква от областния управител на Бургас час по скоро да спре изграждането на ограда по българско турската граница. Причината – преминава през територията на резервата „Узунбуджак“.

С това свое действие предводителят на Зелените поставя сигурността на защитените видове в местността пред тази на българските граждани, които са подложени на засилен миграционен натиск. Тома Белев иска не друго, а страната ни да се откаже и от нищожната защита от милионите имигранти, чакащи да преминат на родна земя. Пита се – това в обществен интерес ли е?

Зеленият активист не за първи път се опитва да оказва натиск на държавните институции, опитвайки се да постигне своето уж в името на някоя и друга птичка или храст, по поставянето на карта на националната сигурност вече преминава границата на наглостта. Разбира се, не всичко, дори почти нищо не е наистина в интересна на природата, а по скоро в нечии друг интерес.

За да вникнем в същността на проблема, трябва да хвърлил поглед далеч от родната граница, която е като разграден двор. Преди няколко дни пощенските кутии на милиардера Джордж Сорос и семейството му бяха хакнати и в медийното пространство изтекоха хиляди имейли. Най-шокиращи сред тях се оказват тези, в които точно и ясно се упоменава пиар кампания срещу противниците на Ислямска държава.

Това е категоричен знак, че организациите на Сорос са пряко свързани с навлизането на радикалния ислям в Европа и САЩ. Преди 12 години една от тези организации стъпва на родна земя – CEE Trust. Учудващо или не, един от първите й проекти е възложен на „Зелени Балкани“ с ръководител Тома Белев.

Неговата задача е да формира мрежа от неправителствени организации, които да се занимават с лобизъм и оказване на натиск в пограничните райони. Проектът е на стойност 150 хиляди долара и въобще не е единствен. Следват още 44 хиляди, за да обяснява Тома Белев колко е важно да опазваме защитените зони, но това не дава обяснение за какво точно са похарчени огромните суми.

С още 35 хиляди долара и с друга организация, зеленият активист се наема да извършва граждански мониторинг на законодателството, за което няма необходимата компетенция. Жената на Тома Белев също е „в кюпа“ с един 25 бона в зелено за организацията на мащабно движение срещу климатичните промени.

Екоактивистът е подозиран и в други връзки с фондове за проислямистки и проимигрантски лобизъм, но те трудно могат да се докажат, защото преминават през НПО-та на негови приятели и роднини, където той се подвизава като експерт. Редица центрове и движения също получават солидни субсидии в зелено, а името на Тома Белев все изниква в техни инициативи, пише trud.bg.

Тома Белев се оказва национална заплаха

Тома Белев се оказва национална заплаха

По груби сметки, предводителят на Зелените е „усвоил“ близо 1 милион лева за десетина години само от организации, свързани със Сорос. Както стана ясно по-горе, именно той стои зад прокарването на радикалния ислям в Европа. Е, сега още лис е чудите какво се прие зад искането на Тома Белев да се прекрати стоежа на ограда по българи-турската граница?

Причината вече е ясна и тя е далеч по-сериозна от защитените видове в резервата. Това си е равносилно на държавна измяна и създаване на сериозна опасност за националната сигурност, но на родните държавници този факт май им убягва. А уж са се заклели да работят в полза на обществения интерес. И само едно уточнение за Тома Белев – надали в така защитавания от него резерват ще остане несмачкан храст или живо животно, щом от там минат хилядите имигранти, които няма да бъдат спрени от оградата, която толкова му пречи.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

4 коментара to “Тома Белев част от плана на Сорос за масова ислямизация? Вижте как зеленият застрашава националната сигурност!”

 1. Илиян

  авг. 29. 2016

  Зелените ги интересуват само зелените банкноти, доказали са го неведнъж, но сегашната информация е още по-страшна от това, че природата хич не ги интересува, а е само финансов инструмент за тях.

 2. Дора

  авг. 29. 2016

  Звучи доста странно, но няма да се изнендам въобще. Белев е такъв продажник, че може и на такова предатеслтво да е способен.

 3. Галя

  авг. 29. 2016

  Всичко са пари и схеми. Тома Белев и всичките биещи се в гърдите уж еколози и зелени са просто шайка крадци и измамници, чиито интереси са как да си напълнят собствените гушки на гърба на българите и природата ни. Къде спи ДАНС, че не вижда очевадното? Във всяка една нормална държава сега щяха да им проверят всичките НПО-та и да са ги вкарали да търкат наровете. Ех, само да ми падне този урод, ще му оскубя брадата и ще го счупя от бой. Продажник на чужди интереси.

 4. Локър

  авг. 29. 2016

  За какви хиляди имигранти говорите като цифрите са в пъти по-големи. Ако турците отприщят имигрантската вълна към Европа се очакват нови 2 млн. души да преминат през границите на България. Белев е абсолютен национален изменник и срам и позор за страната ни. Такива като него трябва да бъде гонени от България.

Добавете коментар