Наталия Гуркова нанесе тежък удар на Демби

0

Наталия Гуркова прекъсна семейната си почивка заради Демби

Наталия Гуркова се прибра в България заради Демби. Красавицата дори прекъсна семейната си почивка, за да се прибере. В началото на месеца мафиотът беше освободен от затвора. Защитниците успяха да му издействат предсрочно освобождаване под предлог, че влагата в килията вреди на астмата му и има риск за влошаване на деликатното му състояние.

Миската побърза да се срещне със старата си любов. Но за всеобща изненада по време на съдбовната им среща, тя му съобщила неочаквана вест. Двамата се срещнали в изискан столичен ресторант. Условие на красавицата за тайното рандеву, било двамата наистина да бъдат сами и никой да не ги безпокои. За тази цел Демби дори освободил телохранителите си, въпреки че след излизането от затвора би трябвало да подсили охраната си.

По време на вечерята Наталия Гуркова съобщила на мафиота, че връзката им не може да продължи и единственото, което ще ги свързва от тук нататък е приятелството. Очевидно тя е решила да запази брака си с Джордже.

Наталия Гуркова
Наталия Гуркова сложи край на връзката си с Демби

Заради скандалната си връзка с Демби красавицата дори беше привикана като свидетел в съда. Причината за това е екшънът, който се разигра преди десет години, докато тя беше с мафиота. На излизане от известен ресторант в покрайнините на столицата, килър откри огън срещу колата на мафиота. Само ден по-късно гадна главата на главния заподозрян за случилото се.

За да предпази любимата си от медиен скандал, Демби пожела делото срещу него да бъде гледано по съкратената процедура. Докато той излежаваше присъдата си, Наталия Гуркова обикаляше света с Джордже. Една от запомнящите се почивки на миската е круизът на яхната на арабски шейх. За това удоволствие съпругът на красавицата плати 30 000 долара, пише Хот арена.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.