Амбър Хърд открадна съпруга на Анджелина Джоли

Амбър Хърд открадна съпруга на Анджелина Джоли
5 (100%) 2 votes

Амбър Хърд отново открадна съпруга на Анджелина Джоли

Амбър Хърд си намери нова плячка. Актрисата, която само преди дни се разведе с Джони Деп, хвърля мрежи към съпруг номер две. И се кани да сложи брачната халка не на друг, а на съпруга на Анджелина Джоли.

Не, не става дума за Брад Пит и то само защото, актьорът все още не се е срещал лично с нея, а Анджи със зъби и нокти го пази от натрапнички. Но експоловинката на актрисата — Били Боб Торнтън се кани да превърне Амбър в трофейна съпруга номер 7.

Рокаджията, който доскоро твърдеше, че е луд по Дженифър Анистън и си умира за нея, ще си партнира с Амбър в новия си филм. И въпреки че е на 61 години и с коремче, това не го спира, да точи зъби по знойната си колежка.

Мнозина се питат какво е намирала Анджелина, а и всичките й предшественички — точно шест на брой, в скандално известния музикант. Оказва се обаче, че този въпрос ще остане без отговор, тъй като самият той твърди, че хищния му нрав и животински магнетизъм са най-големият му чар. Дамите пък мълчат.

Що се отнася до Амбър Хърд, актрисата доскоро вгорчаваше безкрайно живота на мъжа до нея — Джони Деп. Двамата уж се биха, караха, вдигаха си скандали, докато тя накрая не му поиска развод и половината от състоянието му.

Изненадващо обаче двойката се разведе за рекордно кратко време, след като блондинката забеляза Били Боб Торнтън. И очевидно е решила да мята мрежите си към него, тъй като не прояви особени претенции към развода. От своя страна Джони Деп вече се появява в компанията на нови хубавици и е въпрос на време и Амбър да покаже последната си жертва.

Амбър Хърд точи зъби по бившия на Анджелина

Амбър Хърд точи зъби по бившия на Анджелина

А дали ще се класира за съпруга номер 7 или Анджелина Джоли ще атакува и нея заради бившия си съпруг, предстои да видим. Със сигурност обаче се задава интересна година в Холивуд.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар