Деси Цонева проговори за инсулта на родителя си (Истината от първо лице)

Гласувайте за статията

Деси Цонева разкри последните мигове от живота на баща си, часове преди инсулта

Деси Цонева сподели пред бТВ какви са били последните съзнателни мигове от живота на баща й. Потъналата в скръб дъщеря на починалия журналист описа картината на най-тежкия момент от житейския път на Митко Цонев.Деси Цонева и баща й

Фамилията се намирала в Евксиноград, където прекарали последния ден от лятната си почивка. Вечерта си спретнали семейно тържество, което полели обилно с вино. Сутринта на тръгване Митко Цонев станал с главоболие. Което отдал на махмурлук.

Стотина километра преди столицата спрели да похапнат в заведение край пътя. Димитър Цонев изял две чушки и изпил една бира. И в този час се оплакал, че нещо се случва с него.

Притеснената му съпруга си помислила, че е получил хипогликемична криза. И друг път се било случвало да се почувства зле. Но и след като му дали захар състоянието му не се подобрило. Той полегнал на задната седалка. А Мариана поела волана на колата.

Деси признава, че все още баща й е бил в час. Защото правел забележки на майка й за шофирането. Единствено съпругата му, която не го изпускала от поглед подхвърлила случайно „Абе, това да не е аневризъм“. Тя има печален опит с майка си и сякаш го предрече, разказва Деси.

След прибирането им в къщи Мариана поискала да викнат бърза помощ. Но Митко категорично отказал и си легнал. После го заварват да повръща по спешност е откаран във Военна болница.

Митко Цонев още в линейката започва да има проблеми с дишането. Дъщеря му споделя, че за нея той е починал още с нахлуването на кръвта в мозъка му. После само са го поддържали жив изкуствено с апарати.

Според  Деси Цонева смъртта му е най-ужасното нещо, което се случи. Но още по-ужасно би било да живее като зеленчук. Каквито били прогнозите на лекарите ако преживее инсулта, пише retro.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар