Любо Нейков е в шок

Любо Нейков е в шок
4 (80%) 2 votes

Актьорът е с единия крак в гроба

Маститият продуцент Любо Нейков е в шок.

Той е сериозно притеснен за състоянието си, след като научил жестоката истина.

При последния рутинен преглед медиците предупредили актьора и продуцент Любо Нейков, че заради многото му килограми съществува огромен риск да получи инфаркт.

Напоследък комикът е сериозно притеснен от проблемите, които може да му доведе наднорменото тегло и сериозно се замисля дали да не последва примера на режисьора Люси Иларионов, който премахна голяма част от стомаха си, подлагайки се на операция.

Любо Нейков

Актьорът е с единия крак в гроба

Лекарите са категорични, че ако Любо Нейков не вземе мерки да се избави от поне 30 килограма, не е изключено съвсем скоро здравословните проблеми да го вкарат в гроба.
За никого не е тайна, че известният комик обича да си похапва и често прекалява с приетото количество храна.
Проблемът с наднорменото тегло обаче идва не само от това, а и заради мистериозна болест, която той категорично отказва да разкрие дори пред екипа си.

Едно обаче е сигурно – ако не отслабне, инфарктът му е гарантиран.
Запознати припомнят, че Любо Нейков изгуби брат си преди три години от инфаркт, но дори и тогава не се стресна и да се вземе в ръце.
Братът на Любо Нейков си отиде на 44-годишна възраст. Точно на толкова в момента е и актьорът. Може би това е и една от причините, поради които се е притеснил за съдбата си и живее в постоянен страх, че може да го последва същото.

Лъч светлина в тунела внесло отслабването на Люси Иларионов. Факт е, че той успя да се избави от 45 килограма, след като се подложи на операция в турска клиника, при която му бе изрязан стомахът.
Актьорът и продуцент Любо Нейков напоследък все по-често се замисля дали да не последва примера му.

Съпругата му Гинка също го подкрепя и дори го насърчава да предприеме тази стъпка, тъй като вече наистина се видяла в чудо от страстта му към храната, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар