Крум Савов призна неподозирана истина

Крум Савов призна неподозирана истина
5 (100%) 1 vote

Спортният журналист изненада всички с това признание

Спортният журналист Крум Савов, който остана без работа, след като бе изритан от Би Ти Ви, призна неподозирана истина.

Няма никакви съмнения, че Крум Савов е едно от най-ярките лица на българската спортна журналистика. Той обаче разкри неща от личния си живот в телевизионния ефир.

Това е само началото, тъй като както стана ясно, Крум Савов е поредният сигурен участник в риалитито „Фермата”, което ще стартира отново през есента.
Спортният журналист не скри и причината, поради която е приел офертата за участие в риалитито.

Крум Савов

Спортният журналист изненада всички с това признание

Може би ще прозвучи изненадващо за всички, но Крум Савов твърди, че е добре подготвен за селския живот.
В чисто професионален план той споделя, че е решил да пробва как стоят нещата от другата страна, а в емоционален твърди, че този формат му харесва и би стоял много добре на манталитета и характера му.

Той не крие, че до голяма степен върху решението му са повлияли и отношенията му с продуцентите на предаването – Иван Христов и Андрей Арнаудов.
Крум Савов допълва, че почти цялата им кариера се е случвала пред очите му и няма как да не е емоционално обвързан с тях.

Не крие и симпатиите си към присъствието им в публичното пространство.
Допирът му до селския живот не го плаши, тъй като няма да е за първи път. Крум Савов си спомня, че и той като много голяма част от децата на неговото време, е прекарвал ваканциите си на село при баба и дядо, където го карали да работи.
Освен това е ходил и на бригади, където е копал, орал с трактор, низал тютюн и какво ли още не.

Това, което изненада всички обаче е признанието на Крум Савов, че не умее да губи. Дори да играе карти с приятели, той не може да пада.
На практика това означава, че по този начин спортният журналист заявява категоричното си желание за победа, пише vsekiden.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар