Две дълги почивки се задават през септември

Две дълги почивки се задават през септември
5 (100%) 2 votes

Според специалисти е излишно да си хабите отпуската

През септември се задават две дълги почивки, посочват запознати.

Специалисти са категорични, че е излишно да харчите броените дни от отпуската си при положение, че можете да се възползвате от двете почивки.
Макар в обществените представи септември месец да слага край на летните почивки, то такива ще има и то цели две.

Покрай двата празника през идния месец, се очертават две четиридневни почивки.
Първата от тях ще е в периода 3-6 септември. Припомняме, че 6 септември е Денят на Съединението на България. Той се пада във вторник, но в понеделник също няма да се работи.
Понеделникът ще бъде отработен в събота – 10 септември.

почивки

Според специалисти е излишно да си хабите отпуската

Това е първата от двете четиридневни почивки през идния месец, в която ще имате възможност да си поемете малко въздух и да избягате от служебните задължения.
Всъщност истината е, че малцина ще са хората, които ще се възползват от тези две почивки. Тази възможност ще имат най-вече работещите в държавните институции, тъй като частният сектор рядко дава толкова щедро почивни дни.

Втората четиридневна почивка ще е в периода от 22 до 25 септември. Припомняме, че 22 септември е Ден на Независимостта на България. Тази дата се пада в четвъртък, но петък също ще е неработен ден и така двата дни ще се слеят с уикенда.
Петъкът обаче отново ще се отработва и това ще се случи на 17 септември (събота), пише retro.bg.

На практика се падат две поредни съботи, в които ще трябва да се работи, за да се отработят дългите почивни дни.
Както се казва няма безплатен обяд. Голяма част от българите вече са планирали своите почивки през тези дни и са направили резервация в страната и чужбина.

Сред най-предпочитаните дестинации за екскурзия и почивка е съседна Гърция, тъй като е близо, а и условията, които предлагат хотелиери и ресторантьори са добри.
Според синоптичната прогноза септември ще е доста топъл, така че ще можете да съчетаете почивката и с още няколко плажа.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар