Иван Звездев срещу Ути Бъчваров! Титаничен сблъсък във „ВИП Брадър“

Иван Звездев срещу Ути Бъчваров! Титаничен сблъсък във „ВИП Брадър“
5 (100%) 1 vote
Ути Бъчваров с най-голям хонорар сред звездите във „ВИП Брадър“

В юбилейното десето издание на риалити шоуто „ВИП Брадър“ ще се насладим на кулинарна битка между двама от титаните пред печката – Ути Бъчваров и Иван Звездев – пише „България днес“. Най-известните готвачи у нас ще влязат в Къщата на Големия брат през септември. И този път предаването ще провери дали са силни нервните окончания на смятаните за кулинарни корифеи Звездев и Бъчваров – коментира изданието.

И двамата готвачи ще се грижат за менюто на съквартирантите си, но кухнята, с която разполагат, ще е само една. Тенджерите и тиганите също са по един брой.
„Отсега се вижда интигата, която ще се заплете. Иван Звездев и Ути Бъчваров години наред не се поздравяват, като се разминават, тъй като егото им е голямо, но и с право“ – коментират от екипа на шоуто „ВИП Брадър„.

Ути и Звездев в една кухня

Ути и Звездев в една кухня

Ути Бъчваров, който от години е приятел с продуцентите на шоуто“, се е договорил за по-добри пари. От своя страна Звездев няма да си замълчи и ще използва всяка минута, за да напада опонента си – категорични са близките му.
Тези дни Иван Звездев се върна от Сърбия, където стана председател на най-големия фестивал на баницата на Балканите. Там той оценил 280 десерта в 4 различни категории.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар