Любо Нейков се промени до неузнаваемост (Вижте каква е причината)

Гласувайте за статията

Подчинените на Любо Нейков не могат да го познаят

Любо Нейков се промени до неузнаваемост. Подчинените му не могат да повярват на промяната в шефа си. Досега комикът се заричаше, че ще направи всички възможно да се спаси от излишните килограми, които съсипват здравето му. За съжаление досега думите му бяха просто намерение, което той не се наемаше да осъществи. Но през последните седмици ситуацията коренно се е променила.

Съдружникът на Евтим Милошев си е поставил за цел да се отърве от излишните килограми. Добрата новина, че усилията му са увенчани с успех. Това не се дължи на постижение на медицината или строга диета. Комикът реши да изхвърли солта от трапезата си. И първите положителни резултати вече са на лице.

Пред подчинените си комикът разказва, че полага усилия да се избави от бялата отрова и за сега усилията му са увенчани с успех. Съпругата му Гинка вече не слага никаква сол в ястията, които приготвя.

Любо Нейков се е променил и в още едно отношение. Той не дава воля на негативните емоции. Вместо това съсредоточава вниманието си върху щастливите мигове с близките си. Подчинените му коментират, че проблемите със здравето и най-вече намерението му да ги разреши са го променили до неузнаваемост.

Любо Нейков

Любо Нейков се промени до неузнаваемост

Комикът се промени, откакто на бял свят се появи дъщеричката му Анна. Покрай нея той започна да обръща внимание на малките и стойностни неща. Откакто момиченцето е в живота на продуцента, той избягва да се разхожда по места, където има много хора, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Любо Нейков споделя, че не е суеверен, но въпреки това вярва, че негативната енергия от околните е в състояние да ни унищожи. Поради тази причина той избягва да почива в България. Преди две лета той стана собственик на луксозна вила на гръцкия остров Тасос. През летните месеци отмаря там със семейството си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар