Илиана Раева след успеха в Рио: Постоянно се чувам с близките на Цвети!

Гласувайте за статията

Илиана Раева не крие, че е изключително горда с постижението на гимнастичките ни

Илиана Раева постоянно се информира за състоянието на Цвети Стоянова

Илиана Раева не можа да сдържи емоциите си след успеха на ансамбъла ни по художествена гимнастика на Олимпиадата в Рио. Тя призна, че най-големият й страх е бил дали ще успее да върне духа на момичетата от отбора след трагедията със съотборничката им Цвети Стоянова. Която направи опит за самоубийство преди два месеца като скочи от терасата на апартамента си на шестия етаж.

Илиана Раева

Илиана Раева

В ефира на Нова телевизия съпругата на Наско Сираков не пропусна да отбележи, че е изключително горда с постижението на гимнастичките. Тя потвърди още, че състоянето на гимнастичката Цвети Стоянова се подобрява. Треньорката на грациите обяви, че макар да е в Рио, през цялото време е поддържала връзка със семейството на Стоянова и те непрекъснато са я информирали за състоянието й.

Преди това Раева благодари за „огромната любов, която ни даде вяра и сили, която ни даде крила! Гордея се с цялата си същност, че съм българка! Поклон пред вашата любов и подкрепа! Обичам ви с цялата си душа и всяка своя клетка“, предават от vsekiden.com.

Именно Раева беше тази, която отнесе най-много критики след опита за самоубийство на красивата гимнастичка. Футболната съпруга беше обвинена, че е съсипала психиката на младото момиче с решението да я извади от състава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Илиана Раева след успеха в Рио: Постоянно се чувам с близките на Цвети!”

  1. Тамара Ангелова

    авг. 22. 2016

    Аз лично не вярвам, че момиче като Цвети Стоянова ще стигне на мм.от финалната права и ще се откаже! Убедена съм ,че хиляди хора не вярват в това ! Аз вярвам,че всеки по един или друг начин плаща за греховете си! Така, че хората, които направиха така, Цвети да не участва в олимпиадата ще си платят по един или друг начин! Животът е бумеранг, който се връща обратно при теб, така че рано или късно всеки си получава заслуженото! Не всичко се купува с пари! Дано момичето се оправи и продължи напред, а тези които и го причиниха, да живеят със страховете си!

Добавете коментар