Трънливият път на Дани от „София ден и нощ“

Трънливият път на Дани от „София ден и нощ“
5 (100%) 2 votes
Години борба са били нужни на Димитър Илков, който играе фотографа Дани в „София ден и нощ“, за да се добере до голяма роля

Вярно, че става въпрос за ангажимент не във високобюджетен филм, а в тв риалити, но за мускулестия мъж това си е сериозен успех предвид трънливия път, който е изминал – пише в. „Уикенд“.

„От години се занимавам с актьорство. Малки роли всъщност взимам. Не ми дават големи, естествено. Защото този бизнес в тази малка държава отдавна е зает от други имена. Едни и същи имена, които ги въртят във всеки филм“ – оплаква се Димитър Илков, който играе Дани в „София ден и нощ“.

Доскоро той се подвизава като модел, който, докато преследва мечтата си да участва в холивудска продукция, осигурява прехраната си, работейки в компютърна фирма. По онова време Димитър не крие, че като модел прибира съвсем скромни хонорари, а в голямото кино има само един пробив – като един от войниците на Ахил във филма „Троя“.

Дани (вдясно) с екранните си партньори в "София ден и нощ"

Дани (вдясно) с екранните си партньори в „София ден и нощ“

„Имам два кадъра, но и в двата съм в гръб и не може човек да ме познае“ – споделя Митко. Той е трудно различим във филма, защото е с доспехи, както всички останали в гвардията на Брад Пит – уточнява изданието.


 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Трънливият път на Дани от „София ден и нощ“”

  1. Марго

    авг. 21. 2016

    Ако се научи да говори членоразделно и обогати речника си с няколко думи повече от стоте, които обикновено употребява, може и да му се отвори парашутът…

Добавете коментар