Последни новини за състоянието на Цвети Стоянова (Вижте какво разкриха от „Пирогов“)

Последни новини за състоянието на Цвети Стоянова (Вижте какво разкриха от „Пирогов“)
5 (100%) 2 votes

От „Пирогов“ обявиха какво е актуалното състояние на Цвети Стоянова

Новините за Цвети Стоянова са все по-добри. След като преди няколко дни от „Пирогов“ обявиха, че грацията вече прави крачки, медиците и близките й отново зарадваха с добри новини. От болничното заведение съобщиха, че гимнастичката се възстановява и прогнозите за нея са добри, пише ПИК.

За нея продължава да се грижи екип от квалифицирани рехабилитатори. Специалистите правят всичко възможно за бързото възстановяване на красавицата. За сега не се съобщава кога тя ще бъде изписана и освободена за домашно лечение.

Бащата на Цвети Стоянова – бившият треньор по бокс Йордан Стоянов коментира състоянието на щерка си. Той заяви, че Цвети винаги е била силна. Силна и този път. Родителят на грацията е убеден, че тя ще премине и това тежко изпитание в живота си.

Той сподели и нещо, което до сега не оповестявано в медиите. Бившият треньор каза, че гимнастичката е била в съзнание през цялото време. Единствено в периода, в който е имала тръба в гърлото, тя не е разговаряла.

Цвети

Цвети Стоянова се възстановява

Йордан Стоянов е неотлъчно до щерка си. Постоянно до нея са брат й Найден и нейната баба Цветанка. Всички те не спират да се молят за бързото възстановяване на грацията и се надяват много скоро тя да се прибере у дома, пише ПИК.

Цвети Стоянова скочи от шестия етаж преди няколко седмици. Часове след тежкия инцидент тя беше оперирана по спешност. Хирурзите от „Пирогов“ отстраниха далака й с цел овладяване на кръвоизлива. Дни след това тя претърпя и втора операция заради травмите по гръбнака. Най-големият проблем беше травма на белия дроб, заради която гимнастичката беше дълго време на командно дишане.

Причината в основата на взетото от нея решение остава загадка. Версиите са няколко – от разочарование в кариерата до любовна мъка.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар