Марта Вачкова не иска да повярва: Щерка й хукна по гаджета!

Марта Вачкова не иска да повярва: Щерка й хукна по гаджета!
5 (100%) 1 vote

Рада хукна по гаджета, а Марта Вачкова още не може да го приеме спокойно!

Марта Вачкова е напълно спокойна със своята наследничка, що се отнася само до професионалното й развитие обаче. Нейната дъщеря тази година завърши средното си образование и вече е студентка.

Тя е приета в Художествената академия и според спецове внучката на големия Григор Вачков е талантлива художничка.

Марта Вачкова

Марта Вачкова не може да повярва, че малкото й момиченце Рада вече е станало жена

Наскоро наследницата на актрисата дори участва в изложба със свои платна, с което безспорно доказа своя талант.

Но още нещо е връхлетяло хубавата Рада и това са първите й любовни трепети. Тя вече излиза спокойно със свои приятелки, тъй като и е навършила пълнолетие.

Сред нейната компания е и неизвестен младок. Вероятно връзката им помежду тях не е чисто приятелска, а вече прехвърчат стрелите на Амур.

Дълго, след като двамата се завърнат от купон говорят пред дома на родителката и не могат да се разделят, хванали са ги папараци.

Майка й е дала напълно карт бланш, защото нейната Рада вече е навършила 18 и е студентка първи курс.

Талантливото момиче има намерение да следва няколко години в Художествената академия, след което да продължи с магистратура си в чужбина. Къде обаче се е насочила порасналата щерка на Марта Вачкова, засега остава в тайна.

Не се знае също дали ще продължи образованието си с рисуване или ще избере друга специалност за своя професия. На този етап обаче Рада обича да се забавлява, да купонясва и да отмаря с приятели, както го правят и нейните връстнички.

Въпреки че след завършване на средното си образование Рада се нарежда сред ВИП зрелостничките, тя не обича да се звездее изобщо или да попада често под прожекторите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар