Бомба! Наследникът на Аркан твърди: Той е жив, Цеца го държи затворен!

Гласувайте за статията

Синът на Аркан – Михайло, твърди, че мащехата му държи баща му под ключ

Първородният син на Аркан хвърли бомбата с твърдението, че баща му е жив

Синът на Аркан – Михайло, хвърли бомбата с твърдението, че баща му – сръбският мафиот Желко Ражнятович, е жив. Но е затворен и живее като роб в имение в Кипър, държан под ключ от жена си – певицата Цеца Величкович.

Синът на Аркан обвини мащехата си, че държи баща му под ключ

Синът на Аркан обвини мащехата си, че държи баща му под ключ

Той обвинява мащехата си в зверски тормоз над Желко Ражнатович и потвърждава слуховете, витаещи от години, че татко му всъщност е жив и здрав и Цеца го крие от деня на мнимата му смърт. Михайло е дете на Аркан от предишния му брак. Младежът твърди, че след като татко му е обвързал съдбата си с тази на Цеца, животът му буквално се е сринал.

„Искам Сърбия да знае истината! Баща ми е жив и Цеца го държи като роб в тайна вила в Агия Напа в Кипър. Пред малкото посетители там го представя за свой вуйчо. Моите шпиони следят постоянно какво се случва в двора на имението“, кълне се най-големият син на легендарния четник Желко Ражнатович-Аркан.

Мълвата, че Аркан е жив, витае от години. Преди време гадателка от Босна получи видение, че мафиотът наистина е жив и живее далеч от Сърбия, някъде край море, а Цеца Величкович отлично знае къде е. Из средите на мафията пък коментират, че това е и причината съпругата на Аркан да не се омъжва втори път – тя просто не може да сключи втори брак. Затова пък редовно напускала страната, за да се среща с мнимия си мъртъв съпруг.

Цеца отказа да коментира слуховете пред медиите. Нейни близки обаче припомниха, че синът на Аркан от 3 години има сериозни проблеми с наркотиците, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар