Бомба: Славея Сиракова разказа играта на Ники Михайлов! (вратарят в шок)

1

Ники Михайлов този път май си намери майстора със Славея Сиракова!

Ники Михайлов си има нова любов, която обаче е на път да му разкаже играта. Става дума за дъщерята на Илиана Раева и Наско Сираков – Славея Сиракова, в която вратарят хлътна до уши и наскоро дори обяви, че имат връзка.

Той не разкри в ефир самото име на Славея, но всичко сочеше натам, че умната и известна девойка, за която говори, е именно тя. След което новината се потвърди и от странични източници.

Ники Михайлов
Славея Сиракова не е като бившите на Ники Михайлов, ще му разкаже играта

Само че Ники Михайлов не е пресметнал добре едно – Славея Сиракова няма нищо общо с всички уж „звездни“ невести и кифли, с които е бил досега. Алисия, Николета Лозанова и другите знайни и незнайни хубавици не могат да стъпят на малкото пръстче на Славея, която отлично знае коя е и откъде произлиза.

Ако досега бившите му гаджета гледаха на него като на божество и изпълняваха послушно желанията и капризите му, та барем си докарат марково парцалче за подарък, то Славея Сиракова е жена с характер и то какъв. Мнозина коментират, че се е метнала на майка си Илиана Раева, което е като бомба със закъснител за всеки мъж.

И наистина спортната щерка започнала да си показва рогата още в началото на връзката си с Ники Михайлов, разкриха близки до вратаря източници. Славея искала да му даде да разбере, че ако иска да бъде с нея, то ще трябва коренно да промени навиците и поведението си.

„С две думи – разиграва го така, че го прави на маймуна. Редовно му отказва срещи, променя часовете, в които трябва да се видят, държи го някак си настрана. Абе, показва характер момичето и това влудява Ники, но още повече е хлътнал по нея. Но Славея си е съвсем права, защото с човек като него и с мъжете по принцип, така трябва да се действа. Покажи им кой командва, за да не те разиграват като кукла на конци“, коментират запознати.

Те са убедени, че този път Михайлов си е намерил майстора и че Славея ще му разкаже играта. Или ще го превърне в истински мъж на място – нещо, което никоя преди нея не успя да стори.

1 коментар
  1. абе казва

    Ще му резне на х*я. Този не подлежи на дресура. При него си е заложено генетично. Няма да оварят боба тези, ако изобщо нещо има между тях. Силно се съмнявам. По-скоро ПР и на двамата да се говори за тях, че никой не споменава името му на този левогъз , куц и зъбат кон след като му би дузпата фолкаджийката

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.