Неочаквано: Виж какво се случи с Вихра Петрова! (още подробности) Преглеждания: 20937

Вихра Петрова вече не вярва, че може да се измъкне от тази дупка
0
4/5 - (2 votes)

Вихра Петрова май се предаде, депресията я закова жестоко!

Чаровната Вихра Петрова изпадна в депресия. Бившата съпруга на опосума Иван Христов дълго време се опитваше да се държи в кондиция и да гледа ведро на живота, но реалността си каза думата.

Отчаяната съпруга вече цели пет години е сама и не може да открие своято половинка. Факт, който я сривал все повече с всеки ден. Особено зле се почувствала след предаването „Черешката на тортата“, в което Ирина Тенчева не само взе участие, но и се окичи с победата.

Вихра Петрова
Вихра Петрова вече не вярва, че може да се измъкне от тази дупка

Вихра Петрова смятала това за повече от несправедливо и била на път да се отчая напълно. „Не стига, че Ирина й отне съпруга и разби семейството й, но сега тя пак е в центъра на медийното внимание, хората я отрупват с комплименти, докато Вихра тъне в забрава. Не е честно това, но разбира се, причината за всичко е Иван. Иван бута Ирина към славата, демонстрират перфектен дом и семеен уют, докато за нея какво остана – да се оправя сама в живота“, разказват близки до обкръжението на сладураната.

Единствената утеха Вихра Петрова намирала в прекрасната си дъщеричка Ава, но дори детето нямало как да компенсира липсата на нежност и мъжка ласка и рамото, на което да се опре.

„Вихра е умна жена и си дава ясна сметка, че Ава расте, годините си вървят и наближава моментът, в който детето ще си отиде от нея, а тя ще остане сама. Защото колкото повече време минава, толкова повече човек губи вяра в съдбата и в шанса да срещне своята половинка“, коментират нейни познати.

Близките на Вихра Петрова се опитвали по всякакви начини да повдигнат духа й, а приятелки се скъсали да й уреждат уж случайни срещи с мъже. Които обаче до един не отговаряли на критериите на бившата жена на Иван Христов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.