Истината за сватбата на Мика Стоичкова (Вижте защо я отложи)

Истината за сватбата на Мика Стоичкова (Вижте защо я отложи)
5 (100%) 1 vote

Ето каква е причината, поради която Мика Стоичкова отложи сватбата си в Правец

След като в продължения на месеци Мика Стоичкова постоянно коментираше предстоящата си сватба в Правец, стана ясно, че такава няма да има. Както вече съобщихме сватба ще има, но булката няма да бъде Мика. По-малката сестра на футболната щерка прецака плановете й. Малко след бенефиса на Камата, първородната му дъщеря заяви, че ще венчае в края на месец август в луксозния хотелски комплекс в Правец.

Но дни преди щастливото събитие стана ясно, че булката няма да бъде тя, а нейната сестра Христина. Микаела отдавна мечтае за пищна сватба, на която да сподели щастието си с всички свои приятели в България. Поради напредването на бременността и дискомфрта, който тя й създава, Мика Стоичкова реши да отложи сватбата.

Мика Стоичкова

Мика Стоичкова отлага сватбата си с година

Въпреки, че преди време тя заяви, че първо ще стане булка и едва след това майка, плановете й се промениха. Тя иска в деня на сватбата си да се чувства добре и нищо да не смущава комфорта й. Поради тази причина е решила, че е по-добре да отложи щастливото събитие за другата година.

Сестра й също отдавна мечтае за сватба. Тя е сгодена от две години за бивш хърватски тенисист. Но досега имаше ултиматум от баща си и затова двамата отлагаха сватбата. Камата заявил категорично, че няма стане булка преди завършването си. Наследницата му се дипломира тази пролет и двамата с любимия й прецениха, че създалата се ситуация е перфектната възможност за тях.

Папарак на „България днес“ засече бъдещите младоженци в подготовка за сватбата. Неотлъчно до тях е майката на булката, която иска да изпипа всичко, пише Хот арена, позовавайки се на изданието.

На сватбата ще присъстват над 200 души. За всички тях е осигурен престой в луксозния хотелски комплекс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар