Митко Цонев приет болница с инсулт (Подробности)

Гласувайте за статията

Митко Цонев е постъпил по спешност в болница, лекари – специалисти бдят за живота му

Топ журналиста  Митко Цонев от БНТ е повален от тежък масивен инсулт. Това сподели дъщеря му Деси Цонева на страницата си в социалната мрежа. Тя е много зле и не може да си намери място от уплаха за живота на татко си.


Митко Цонев 1

Ужасът се е разиграл снощи. Деси изплашена до смърт за живота на баща си приканва близки и приятелите си да се молят за него. Според думите й Митко Цонев е на смъртно легло. Лекарите едва му дават шанс да оцелее. Но все още е рано да се каже.

По последни сведения за сина на Коста Цонев и дългогодишната говорителка от националната телевизия Анахид Тачева се знае, че е премахнал перде на двете очи, научаваме от електронното издание blitz.bg.

Митко Цонев изпитвал страх от операции и не смеел да се подложи на такава интервенция. Но зрението му се влошило и той избрал да рискува.

Сам журналистът споделя, че след като е премахнал пердетата на очите си се чувства отлично.  След операцията дори се наложило да махне очилата, с които зрителите бяха свикнали да го виждат. „Сега се чувствам като нов, слава Богу всичко е наред“, признава само преди два месеца известният журналист.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар