Любо Нейков се появи в разтърсващ вид (ФОТО)

Любо Нейков се появи в разтърсващ вид (ФОТО)
5 (100%) 1 vote

Актьорът предизвика възмущение сред представителите на арт средите

Актьорът и продуцент Любо Нейков събра погледите на всички в разтърсващия вид, в който се появи.

Любо Нейков бе един от многото присъстващи на поклонението на големия български актьор Никола Анастасов вчера в Сатиричния театър. Той обаче възмути всички във вида, в който се появи.

Първото, което направило изключително неприятно впечатление било, че се появил почти накрая на поклонението пред тленните останки на големия български комик Никола Анастасов.

Любо Нейков

Актьорът предизвика възмущение сред представителите на арт средите

Не стига това, ами Любо Нейков демонстрирал невиждано неуважение с вида си, коментират потресени от имиджа му на бездомник представители на артистичния елит.

Според тях подобно събитие изисква човек поне да се приведе в угледен вид и да се избръсне и подстриже. Очевидно обаче Любо Нейков изобщо не е наясно с етикета. Именно това, че се появил небръснат и приличащ на клошар възмутило останалите представители на артистичните среди.
Те били категорични, че не може да се показва в такъв вид навън пък камо ли на поклонение пред един толкова велик човек, какъвто беше Никола Анастасов.

Познатата на всички голяма актриса Стоянка Мутафова написа в книгата за съболезнования „Кольо, обичам те!”.
94-годишната актриса си партнира на сцена с покойния актьор повече от половин век.
Тя също бе сред хората, дошли да се поклонят пред тленните му останки и да си вземат последно сбогом.

Припомняме, че комикът напусна този свят в понеделник вечерта. Той издъхнал в съня си. Вчера поклонението пред тленните му останки в Сатиричния театър продължи повече от три часа.

Стоянка Мутафова, както обикновено бе придружена от дъщеря си Мария Грубешлиева. Заедно с тях бе и певицата Кичка Бодурова.
Госпожа Стихийо бедствие се задържа дълго до ковчега на Никола Анастасов, галейки цветята, които бяха положени върху него, разкриват очевидци. След това с трепереща ръка написала прощалните си думи в книгата за съболезнования.

Татяна Лолова пък сподели, че Анастасов е бил толкова деен човек, че със сигурност прави нещо някъде другаде, пише pik.bg.


Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар