Корина Шумахер в сълзи: Наследничката й я накара да плаче от радост

Гласувайте за статията

Корина Шумахер плаче от щастие заради победата на дъщеря си

Корина Шумахер плака от щастие преди дни, при това основателно. Дъщеря й Джина, взе златен медал на конните състезания и показа на майка си, че има за какво още да се радва.

След като през 2013 Корина Шумахер преживя истински ад с падането на съпруга си по време на ски ваканция, тя дълго време бе в тежка депресия. Този път гордата майка не се и опитваше да скрие сълзите си, когато видя дъщеря си да побеждава.

Семейството живее във вила край езерото в Женева, а Джина Шумахер активно се състезава с коне. На последното надбягване на европейско състезание, тя грабна златен медал, с което разплака и майка си от радост.

Джина Шумахер е страстна състезателка по конни надбягвания. И подобно на баща си, обожава подобни предизвикателства. Тя успя да грабне голямата награда на състезанието с коне, но критиците виждат в нея олимпийска шампионка, досущ като Атина Онасис.

Междувременно, новините около Михаел Шумахер също радват феновете. Корина и семейството й споделят щастливи новини, според които, той бавно, но сигурно се възстановява. За сериозно подобрение не може да се говори, но пилотът от Формула 1 поне може да се придвижва с инвалидна количка и не е на командно дишане.

Лекарите предупреждават Корина Шумахер, че той няма да бъде никога същия човек, но тя е убедена, че ще се оправи. Приятелите й пък са на мнение, че само огромната й любов към него, го е върнала към живота.

Джина Шумахер накара Корина Шумахер да плаче от щастие

Джина Шумахер накара Корина Шумахер да плаче от щастие

Семейството продължава все така ревностно да пази в тайна личния си живот, но се стараят все пак да информират близките и феновете с последни новини около състоянието на шампиона. От обкръжението на Корина споделят, че победата на дъщеря й е още един начин да повдигне духа на съпруга си, а и своя собствен.

korina r

korina 5

Години наред тя бе в тежка депресия, но се взе в ръце и направи и невъзможното, за да може съпругът й да се възстанови, макар и до някъде.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар