Антон Хекимян шокира Василена: Тази истина я разби! (още подробности)

Антон Хекимян шокира Василена: Тази истина я разби! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Антон Хекимян и Василена Гръбчева са заедно от три години, но дали любовта им ще издържи на това изпитание?!

Топ водещият на Би Ти Ви Антон Хекимян и приятелката му Василена Гръбчева излязоха в заслужен отпуск и скъсаха синджира по южното ни Черноморие. В момента те са с приятели в Синеморец, където са се отдали на пълен релакс, но и още нещо.

Точно това „още нещо“ обаче може да се окаже пречка за връзката им по-нататък. Защото се оказа, че двамата се разминават коренно в желанията и плановете си за бъдещето.

Антон Хекимян

Антон Хекимян вече иска семейство и деца, но Василена е на друго мнение

Още щом пристигнали на морето, Антон Хекимян признал на Василена Гръбчева, че иска да използват спокойствието и романтиката на почивните си дни, за да си… направят бебе. Водещият отдавна бил готов да се ожени за своята половинка и нямал търпение да чуе от нея новината, че е бременна.

За разлика от повечето жени обаче, Василена се втрещила от тези планове на любимия си. Тя смятала, че е още твърде млада, а и има какво да постига в кариерата си, за да ражда и отглежда деца.

Според нея едно бебе тотално би прекратило шансовете й за развитие и израстване в телевизията, където всяко по-дълго отсъствие може да ти струва мястото.

„Василена много обича Антон, но е твърдо против да променят начина си на живот и да мислят за сватби, камо ли за деца. Тя е точно от типа на съвременните жени, за които професионалното развитие и възможността да бъдеш независима и самостоятелна, са над всичко. Гръбчева не е типа домакиня и това си е“, коментират близки до обкръжението й източници.

Остава обаче въпросът как ще се развият отношенията между двамата при това положение и дали Антон Хекимян ще е склонен да направи компромис и да се съгласи да чака Василена още няколко години. Колко точно, това никой не знае.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар