Спипаха Михаела Филева с Фики (Вижте пикантни подробности)

Гласувайте за статията

Михаела Филева е новото завоевание на Фики, интимната им афера била тайна заради гаджето на певицата

Любовта между Михаела Филева и Фики се разгоряла преди малко повече от месец. Двамата се загаджили в столичен клуб. Където се срещнали случайно. И после започнали да се виждат насаме в дома на фолк певеца.Михаела Филева и Фики

Михаела е истинска мъжемелачка когато не е на екран. Тя хлътнала по атлетичната осанка на фолкаджията зад гърба на гаджето си Павел Николов. С когото бяха се разделили. Но се събраха отново да пробват връзката си.

Въпреки, че Михаела Филева не искала да се разчува, че слага рога на любимия си с Фики популярността й и изиграла лоша шега. Само преди дни тя бе забелязана на участие на фолк певеца. Което е прецедент. Тъй като тя ненавижда лекия жанр.

Пред свои приятелки певицата споделила, че с Фики е чувствала щастлива не само в леглото. Но и между двамата била пламнала любов.

Само, че едва ли някой ще се хване на думите й. За нея отдавна се твърди, че е голяма използвачка и търси материални облаги. Според запознати тя се върти около Фики заради кариерата си. Както и от финансова изгода.

Преди време Филева бе обвинена, че е в интимна афера с Валди Ампов – Графа заради същите неща, научаваме от електронното издание hotarena.net.

Фики бил прекратил връзката си с колежката си Преслава съвсем скоро. Той се бе нанесъл да живее при нея. Но заради кръшканията му фолк певицата го изгонила. След  чутовен скандал. Преси му спретнала невероятна сцена и му била шута завинаги, разказват свидетели.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар