Павел е в ступор: Мръсното разкритие за Михаела Филева и Фики го отврати! (подробности)

Гласувайте за статията

Михаела Филева и Фики Стораро се превърнаха в скандала на годината!

Кротката и скромна Михаела Филева се превърна в скандалната сензация на годината. И не с някой обещаващ и хитов видеоклип, а с мръсните разкрития за аферата й с Фики Стораро.

Да, Михаела Филева и Фики Стораро станали любовници преди няколко седмици като заварката им се получила на Слънчев бряг. Двамата се намирали в едно и също заведение, запознали се и после искрите пламнали.

Михаела Филева

Михаела Филева върти афера с Фики Стораро – това нещо вече е наистина нечувано и втрещи всички

В това нямаше да има нищо лошо, ако Михаела Филева не се водеше официална и сериозна приятелка на рапъра Павел. Тя не спираше да твърди пред медиите колко много го обича и как е намерила в него човека за себе си. И какво се оказа обаче – че това е било пълна лъжа.

Очевидци на ласките между Фики Стораро и Михаела разказват, че Филева е била тази, която първа е налазила сина на Тони Стораро. Тя видяла в него не просто мускулестия мъжкар, а и звезда, покрай чиято слава може да блесне по-силно и самата тя.

Вече седмици наред Мишето можела да бъде засечена в чалга барове, където пее любовникът й, но доскоро успявала да запази в тайна връзката си от Павел. Щом си известен в малка България обаче нищо скрито не остава и ето, че рапърът научил за позорното предателство на любомата си. При това с чалгар.

„Човекът е отвратен, какво повече да кажем. Той никога не си е и помислял такава ужасия за Михаела, която пред него винаги го е играла по-тиха от водата. А какво се оказа накрая, че мърсува с чалгаря Фики, който оправи половин България“, гневят се източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар