Екатерина Захариева отбеляза розова сватба (Снимки като булка)

Екатерина Захариева отбеляза розова сватба (Снимки като булка)
4.5 (90%) 2 votes

Екатерина Захариева блесна като булка, министърката показа уникални снимки

Министър Екатерина Захариева празнува розова сватба. Така се нарича по традиция десетата година от съвместното съжителство на всяка семейна двойка.

Министърката  поздрави с празника половинката си Ангел. Тя пусна в профила си във фейсбук прочувствено послание към съпруга си. Най-скъпо и стилно облечената дама в настоящия кабинет благодари на мъжа си за това, че не само й е съпруг, но и верен приятел, научаваме от blitz.bg.Екатерина Захариева 2

Захариева не крие, че е омъжена за човек на когото може да вярва безусловно. Сякаш времето е спряло и все едно, че вчера а се врекли във вярност. За радост и на двамата отношенията са им същите както преди 10 години.

Катя Захариева пусна  уникални снимки от паметното събитие. Тя е очарователна млада булка в бяла рокля като невинна девойка. Косите й са вдигнати на кокче с вплетени бели цветя.

Едва ли когато е позирала за снимките булката е мислила, че някога ще управлява ресор от първостепенно значение. А именно правосъдното министерство.

Любопитен факт е, че тя е първия министър на правосъдието, който не е завършил Юридическия факултет на „Климент Охридски“. Захариева  е възпитаник на пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. С заемането на шефския пост прави прецедент в министерството.

Съпругът й архитект Ангел Захариев има печеливш собствен бизнес. Той е един от проектиралите  Бизнес парк – София и един от основателите на бюрото „А и А Архитекти“ ООД.

Семейството на Екатерина Захариева разполага с доста средства и демонстрира луксозен начин на живот. Скоро министърката събра погледите в Народното събрание с диамантени обеци за повече от 25 бона. Още тогава слуховете, които се разпространиха бяха, че бижуто е подарък на Захариева от любимия й съпруг. Нищо чудно да са дар за розовата им сватба, подозират някои.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар